Almaboros puncs
Hozzávalók:
- 1 liter almabor
- 4 dkg fahéjas cukorszirup
- 6 szegfűszeg
- 2 darabka fahéj
- csipetnyi szerecsendió (reszelt)
- csipetnyi őrölt gyömbér
- 2 narancs
- 1 citrom
Elkészítés:
Az almabort a sziruppal, a szegfűszeggel, a fahéjjal, a szerecsendióval és a gyömbérrel megmelegítjük. Hozzáadjuk a meghámozott és gerezdekre szedett citromot és narancsot. Újra tűzre tesszük és felforraljuk. Leszűrjük és tűzálló csészékbe töltjük.
Hasonló receptek
Forró csoki 3.
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Frissítő koktél
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mimóza
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes